Nasze stałe menu to:

zupa rybna
rosół z makaronem
rosół z kołdunami
schab Perkuna
sandacz z patelni
węgorz z patelni
pierogi z cielęciną
pierogi ruskie

 

Codziennie uzupełniamy naszą kartę innymi daniami.
Nasza kuchnia oparta jest na świeżych lokalnych produktach, specjalizujemy się zwłaszcza w cielęcinie i wieprzowinie pochodzącej z naszego gospodarstwa.

Do tej pory przygotowywaliśmy już między innymi:

gicz cielęca z warzywami
mostek cielęcy faszerowany
sztuka mięsa cielęcego w sosie chrzanowym
rolada cielęca z bałkańskim serem
słodka cielęcina z pikantną kapustą i ryżem na sypko
peklówka cielęca
gulasz cielęcy z pieczoną papryką
sznycel cielęcy z kostką
Beuf Strogonow
Gulasz cielęcy piri-piri
klops królewiecki
żeberka barbecue
gulasz z soczewicą
karkówka w sosie pieczeniowym z warzywami
świeżynka
boczek z grilla
rumsztyk z cebulką
kotlet mielony
gołąbki w pomidorowym sosie
wiejskie krokiety z płuckami
wieprzowina na ostro
leczo z ryżem i chrupiącymi pierożkami na styl chiński